Video Jean-Claude Juncker a fost primit de premierul Grindeanu în scandările protestatarilor din Piaţa Victoriei

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost primit, joi, în jurul orei 15.00, la Palatul Victoria de premierul Sorin Grindeanu, în timp ce, în Piaţa Victoriei, câţiva protestatari scandau ”Europa cere fără graţiere!”.

1623 afișări

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit la Palatul Victoria pentru o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu.

Juncker a mai avut în program, în timpul zilei de joi, o alocuţiune în plenul reunit al Parlamentului şi participarea la o recepţie ocazionată de Ziua Europei, care s-a desfăşurat la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Comisiei Europene mai are programat, începând cu 16.30, la Muzeul Naţional de Artă al României, un dialog cu cetăţenii despre viitorul Europei şi rolul României în proiectul european, la 10 ani de la aderare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici