Video Liviu Dragnea, parlamentarilor USR şi PNL care îi strigau „Hoţii! ”: Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petarde?

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit, joi, la şedinţa CExN a PSD, el fiind întâmpinat la intrarea în sală de mai mulţi parlamentari USR şi PNL, care i-au strigat "Hoţii!", el replicându-le: "Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?".

20041 afișări

Mai mulţi parlamentari USR au venit, joi, la ora transmiterii acestei ştiri, la sala de grup a PSD de la Camera Deputaţilor, ei afişând pancarte pe care era scris mesajul "Abrogaţi Ordonanţele!", "Îndrăzneşte să-i spui NU lui Dragnea!" şi "Ţara mai presus de Dragnea".

De asemenea, la sala de grup a venit şi preşedintele PNL, Raluca Turcan, care i-a adus lui Dragnea un tricolor şi o Constituţie, ea menţionând că PSD trebuie să retragă ordonanţele pe Justiţie pentru a nu destabiliza ţara.

În mometul în care la şedinţa CExN a PSD şi-a făcut apariţia şi Dragnea, parlamentarii USR şi PNL prezenţi au început să scandeze: "Hoţii! Hoţii!".

Dragnea nu a fost intimidat de primirea făcută, din contră, el le-a replicat protestatarilor: "Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?".

Dragnea a evitat însă să facă alte declaraţii şi a intrat în şedinţă unde era aşteptat de membrii CExN pentru a decide care este poziţia partidului faţă de situaţia creată de adoptarea de către guvern a OUG pe Justiţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici