Video Parlamentarii USR au dormit în sala de plen a Camerei Deputaţilor

Parlamentarii USR potestează în continuare faţă de OUG privind modificarea Codului Penal, cei care au refuzat să părăsească sala de plen au petrecut noaptea de miercuri spre joi în sala de plen a Camerei şi au fost schimbaţă de alţi parlamentari joi dimineată.

3471 afișări

Parlamentarii USR care protestează în plenul Camerei Deputaţilor au declarat că vor rămâne acolo până când ordonanţa va fi abrogată.

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a venit joi dimineaţă şi a avut o şedinţă cu protestatarii din plen, în care şi-au stabilit strategia de urmat.

Parlamentarii USR au afirmat că vor ocupa plenul prin rotaţie şi că nu se gândesc să renunţe la protest.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici