Video PNL îl susţine pe deputatul PSD la şefia SIE

Partidul Naţional Liberal susţine propunerea preşedintelui Klas Iohannis pentru şefia Serviciului de Informaţii Externe, în persoana deputatului PSD, Gabriel Vlase, a anunţat preşedintele PNL Ludovic Orban.

89 afișări

„Am luat decizia de a sprijini propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcţia de şef la Serviciul de Informaţii Externe”, a declarat Ludovic Orban.

Deputatul PSD, Gabriel Vlase a primit, luni, aviz favorabil de la Comisia de control al SIE, ulterior plenurile reunite urmând să dea votul.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis pe 14 iunie, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională şi membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici