Video VIDEO Grindeanu, despre studenţia sa la Informatică: Fumam două, trei ţigări până se compila un program

Premierul Sorin Grindeanu a povestit vineri, la Universitatea "Valahia", despre perioada studenţiei sale la Matematică-Informatică, când puteai fuma "două, trei ţigări" până se "compila" un program informatic.

984 afișări

"În 1992 am intrat la facultate. Atunci era 286, era generaţia 286. Când trebuia să compilezi un program, treceau zece minute. Aveai voie să fumezi în universitate atunci. Te duceai şi fumai două, trei, ţigări, până se făcea compilarea la program", a spus premierul Grindeanu, care a vizitat laboratorul de informatică al universităţii.

Grindeanu a gustat şi din pâinea preparată în laboratoarele facultăţii de Alimentaţie publică.

Sorin Grindeanu este licenţiat al Facultăţii de Matematică - Secţia Informatică a Universităţii de Vest din Timişoara şi a făcut, la aceeaşi universitate, studii aprofundate în specializarea Baze de Date. El a fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici