Video VIDEO | Tudorel Toader, despre un nou mandat la Ministerul Justiţiei: Nu răspund la întrebări nepuse, ipotetice

Tudorel Toader, ministrul interimar al Justiţiei, a refuzat marţi să precizeze dacă va rămâne în funcţie. El a declarat că nu răspunde unor întrebări "nepuse, ipotetice."

376 afișări

"Dacă mi se va pune această înrebare voi da un răspuns. Eu îmi voi îndeplini obligaţiile până în ultimul minut. La orele 13.00 am audienţe, am dosare pe care să dau avize în vederea primei şedinţe de guvern. Până în ultimul moment sunt la birou şi îmi fac datoria. Dacă voi fi întrebat, voi răspunde. Dacă nu, evident că nu răspund la întrebări nepuse, ipotetice", a declarat Tudorel Toader, întrebat dacă a discutat cu coaliţia de guvernare despre continuarea activităţii la minister.

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii în Cabinetul Grindeanu, a declarat, luni seara, după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose pentru funcţia de premier al Românei, că probabil va ocupa şi îşi va păstra portofoliul şi în următorul Guvern.

"Probabil că da, voi ocupa în continuare portofoliul de la Muncă", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici