(P) Forta albastra infrange raceala!

Oricat ne-am feri de infectiile respiratorii in sezonul rece, ne putem trezi oricand ca raceala sau gripa isi fac loc in casa noastra. Neplacute si de durata, infectiile respiratorii ne fac viata grea si disturba tot ritmul zilnic al familiei. Ceaiurile, vitamina C si in special odihna, ajuta la ameliorarea simptomelor, dar oare cati dintre noi isi permit sa stea cateva zile acasa pentru a se recupera?

1166 afișări
Imaginea articolului (P) Forta albastra infrange raceala!

(P) Forta albastra infrange raceala!

De aceea, va propunem o solutie rapida de ameliorare a simptomelor infectiilor respiratorii. Micul geniu albastru de la Dacia Plant va va ajuta sa scapati de durerile de gat, sa ameliorati tusea si sa grabiti vindecarea tractului respirator. Produsele gamei BiSeptol au in compozitie propolis, albastru de metilen si argint coloidal, un trio imbatabil cu efecte antibacteriene, antivirale si antiinflamatoare.

Propolisul aduce puterea naturii in vindecarea si calmarea infectiilor tractului respirator, albastru de metilen are efecte antioxidante si antivirale remarcabile si combate usturimile de gat , iar argintul coloidal isi merita reputatia de antiseptic de inalta clasa.

La toate acestea se adauga forta vindecatoare a plantelor medicinale care potenteaza efectele ingredientelor active! Siropul, sprayul si dropsurile BiSeptol sunt armele contra racelii in acest sezon! Lasa forta albastra sa fie alaturi de tine!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici