Catastrofa de la Giuleşti arată falimentul sistemului sanitar. Avem victime, dar nimeni nu plăteşte

În pofida victimelor, directorul Maternităţii şi oficialii Ministerului Sănătăţii desfid întreaga opinie publică: s-a intervenit "normal", nu este cazul să-şi dea demisia. Catastrofa, apărută după trecerea spitalelor la Primăria Bucureştiului, pune sub semnul întrebării justeţea acestei decizii.

8 afișări
Imaginea articolului Catastrofa de la Giuleşti arată falimentul sistemului sanitar. Avem victime, dar nimeni nu plăteşte

Catastrofa de la Giuleşti arată falimentul sistemului sanitar. Avem victime, dar nimeni nu plăteşte

Cauza celei mai grave catastrofe din istoria spitalelor româneşti din ultimele decenii, incendiul de la Spitalul "Panait Sarbu" care a avut ca rezultat moartea a 4 nou-născuţi şi arsuri grave pentru alţi şapte, nu este cunoscută. Cel mai probabil a fost vorba de un scurtcircuit de la un fir care alimenta aparatul de aer condiţionat combinată cu neglijenţa personalului care nu a observat la timp declanşarea incendiului.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici