Video ACCIDENT grav de microbuz. Bilanţ revizuit: 12 persoane implicate, una a murit -VIDEO, FOTO

Bilanţul ISU Caraş-Severin după accidentul de pe DN 6, dintre un microbuz şi două maşini, arată că în total au fost implicate 12 persoane, opt dintre ele fiind rănite. Una dintre victime a murit.

5525 afișări

Potrivit ISU Caraş-Severin, în accidentul produs în apropiere de Caransebeş au fost implicate 12 persoane, opt fiind, dintre care una este în stop cardiorespirator.

„Persoanele rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente din Caransebeş”, potrivit sursei citate.

Un tânăr de 18 ani, aflat în stare gravă a fost declarat decedat de către medici la locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, accidentul a fost provocat de un cetăţean sârb, aflat la volanul unei maşini care se deplasa dinspre Caransebeş spre Lugoj.

Pe raza localităţii Jupa, bărbatul a intrat în depăşire fără să se asigure şi a lovit un microbuz, iar apoi o altă maşină care circulau regulamentar pe sensul opus de mers.

De asemenea, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului după ce a fost lovit şi a pătruns pe contrasens, lovind o altă maşină.

Şoferul sârb care a produs accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii din Caraş-Severin au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Dat fiind numărul mare de persoane implicate, au fost suplimentate resurselor medicale la faţa locului.

„La locul incidentului, salvatorii intervin cu o maşină de stingere, o descarcarcerare, o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe SAJ. Din primele informaţii, ar fi vorba despre opt persoane rănite”, a transmis IGSU.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că DN6 (E70) Caransebeş - Lugoj, la km 466+600 de metri, este blocată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici