Video ACCIDENT pe calea ferată: Locomotiva şi un vagon al unui tren de persoane au deraiat, după ce trenul a lovit un camion | FOTO, VIDEO

Locomotiva şi un vagon al unui tren cu zeci de călători au deraiat, sâmbătă, în judeţul Bacău, după ce trenul a lovit un camion. Traficul feroviar se desfăşoară pe un sens cu restricţie de viteză de 30km/h.

6949 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, accidentul feroviar s-a produs în comuna Căiuţi. Aici, trenul personal 5202 Ciceu - Focşani a lovit bena unui camion.

Trenul avea două vagoane de pasageri, în care se aflau 50 - 60 de persoane.

În urma impactului, locomotiva şi un vagon au deraiat.

Nu s-au înregistrat victime, mecanicul locomotivei suferind escoriaţii minore.

Traficul feroviar se desfăşoară pe un sens, cu restricţie de viteză de 30km/h.

Taguri:
locomotiva,
deraiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici