Video Accident teribil pe A1. Trafic oprit, după ce un tir a intrat pe contrasens - FOTO

Traficul rutier este blocat total pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeş, după ce un tir a derapat, a distrus glisiera mediană şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt tir. Unul dintre şoferi este rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3320 afișări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe ambele căi de rulare ale autostrăzii A1 Sibiu – Sebeş este întreruptă, marţi, la kilometrul 264, între localităţile Cristian şi Sălişte, din judeţul Sibiu, după un accident rutier în care au fost implicate două tiruri.

Unul dintre autotrenuri a rupt glisiera metalică mediană şi a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit de celălalt vehicul care circula regulamentar.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani, şoferul unuia dintre tiruri, a fost dus la Spitalul din Sibiu, cu un traumatism la picior şi escoriaţii la nivelul feţei.

Poliţia Sibiu anunţă că traficul dinspre Sibiu spre Sebeş a fost deviat la km. 254, ieşirea spre Ocna Sibiului şi direcţionat spre DN 1 - Sălişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici