Video Al treilea bebeluş cu noul coronavirus este în stare gravă, la Timişoara

  • Starea bebeluşului înfectat cu noul Covid-19 s-a înrăutăţit după externare
  • Micuţul a fost adus la spital unde este ţinut la perfuzii
  • Mama bebeluşului primeşte şi ea tratament de specialitate
1041 afișări
Cel de-al treilea bebeluş infectat în focarul de la Spitalul Odobescu este în stare mai gravă faţă de ceilalţi, care sunt asimptomatici.

Micuţul a fost adus pe lume la sfârşitul lunii trecute, perfect sănătos, cu greutate normală. A fost externat după o săptămână, dar n-a apucat să stea prea mult acasă, cu mama lui. Starea i s-a înrăutăţit şi a fost adus la Spitalul de Copii din Timişoara.
 
„El este acum perfuzat, este urmărit în permanenţă, monitorzat şi sperăm că starea lui v-a fi una de îmbunătăţire. Prezintă tuse şi o scădere exagerată în greutate. Deasemenea, examenul radiologic efectuat în cursul serii la internare relevă un aspect de pneumunie intestiţială”, a declarat doctorul Marius Craina, Managerul Maternităţii Bega. 
 
Şi mama bebeluşului are simptome şi acuză dureri la nivelul gâtului. În prezent, ea este internată tot în maternitatea Bega unde primeşte tratament de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici