Video ALERTĂ BIOLOGICĂ pe un râu din România. Autorităţile, alertate la 112 că apa are o culoare galben-verzuie, iar pe suprafaţa ei plutesc peşti morţi. Ipoteza luată în calcul de autorităţi/ VIDEO, FOTO

Autorităţile din Vâlcea intervin, luni, pe râul Sâmnic, după ce un localnic a sunat la 112 şi a anunţat că, în comuna Budeşti, apa are o culoare galben-verzuie, iar mai mulţi peşti sunt morţi, fiind luată în calcul şi ipoteza unei poluări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5370 afișări

Reprezentanţii ISU Vâlcea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă, formată din pompieri, comisari de la Garda de Mediu, dar şi angajaţi ai Serviciului de Gospodărire a Apelor.

Autorităţile au fost alertate de un cetăţean care a sunat la 112 şi a anunţat că pe malul râului Sâmnic, în Budeşti, mai mulţi peşti sunt morţi, iar apa are o culoare galben-verzuie.

„S-a deplasat o echipă mixtă. Se fac cercetări să se stabilească dacă este vorba despre o poluare şi dacă este poluare să fie aflată sursa”, susţin reprezentanţii ISU Vâlcea.

Râul Sâmnic trece prin două localităţi, Goleşti şi Budeşti, după care se varsă în râul Olt.

Taguri:
peşti,
râu,
poluare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici