Video ALERTĂ la Cluj: Zeci de persoane blocate într-o clădire cu zece etaje, unde a izbucnit un incendiu/ 13 persoane au primit îngrijiri medicale | FOTO, VIDEO

Un număr de 20 de persoane sunt blocate la etajele superioare ale unui bloc cu zece etaje din Cluj-Napoca, unde, joi, a izbucnit un incendiu. Alţi 11 oameni au fost evacuaţi de pompieri şi şase au ieşit singuri.

1205 afișări

UPDATE: În urma incendiului izbucnit joi la subsolul unui bloc cu zece etaje din Cluj-Napoca, un număr de 13 persoane au primit îngrijiri medicale. Nu au fost victime care să aibă nevoie de internare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În total, 46 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat, iar 13 au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

„Un număr de 13 persoane au primit asistenţă medicală de urgenţă. Subsolul blocului a fost inundat cu fum. La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o platformă pentru intervenţii la înălţime, cinci echipaje medicale, dintre care două SMURD şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, la care s-a adăugat autospeciala pentru transportul de persoane şi victime multiple”, au spus reprezentanţii ISU Cluj.

Nu au fost persoane care să aibă nevoie de transport la spital.

Din primele informaţii, arderea s-a manifestat doar la subsol.

O parte din persoanele evacuate erau muncitori care lucrau la imobilul respectiv, iar o parte erau locatari, blocul aflat încă în amenajare fiind parţial locuit.

Deocamdată nu s-a stabilit de la ce a izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici