Video FOTO, VIDEO| Autocar răsturnat la Câţcău, în judeţul Cluj: Cinci din cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital. Autorităţile, în alertă maximă

Şapte persoane au fost rănite, miercuri seara, în urma unui accident între o maşină şi un autocar, petrecut în localitatea clujeană Câţcău. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, traficul rutier a fost reluat pe DN1C Dej – Baia Mare, la ieşirea din localitatea clujeană Câţcău către Dej, începând cu ora 20.20.

2014 afișări

UPDATE ora 21:36 - Traficul blocat în urma accidentului din Cluj a fost reluat

Traficul fusese blocat pe ambele sensuri după ce o maşină s-a ciocnit cu un autocar. În zona localităţii Câţcău, şoferul unei maşini, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, care conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar. Autocarul s-a răsturnat pe o parte.

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit şi transportat la spital. De asemenea, patru pasageri din autocar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, a spus Jucan.

UPDATE ora 20:35 - Cinci persoane rănite în accidentul din localitatea clujeană Câţcău au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens, a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar, care s-a răsturnat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc pe DN1C, în zona localităţii Câţcău.

Potrivit sursei citate, şoferul unei maşini, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, care conducea un autoturism pe DN1C, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar.

Autocarul s-a răsturnat pe o parte.

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit şi transportat la spital. De asemenea, patru pasageri din autocar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, a spus Jucan.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN1C este blocat pe ambele sensuri în zona accidentului.

Primele informaţii furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arătau că în urma impactului şase persoane din autocar au fost rănite, iar şoferul autoturismului era încarcerat, dar conştient.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici