Video Bărbatul bănuit că a împuşcat un tânăr după o şicanare în trafic la Craiova, prins la Nădlac. Suspectul a fost arestat

Bărbatul suspectat că a împuşcat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, un tânăr de 25 de ani, după o şicanare în trafic, a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

10961 afișări

UPDATE: Bărbatul bănuit că a împuşcat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, un tânăr de 25 de ani, după o şicanare în trafic, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Măsura arestării preventive pentru o perioada de 30 de zile a fost dispusă duminică de Tribunalul Dolj.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, imediat după producerea incidentului a fost solicitat consemnul la frontieră.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că a împuşcat un tânăr de 25 de ani în antebraţul stâng după o şicanare în trafic, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

”La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale”, arată sursa citată.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Craiova, după ce asupra maşinii în care era au fost trase focuri de armă dintr-o altă maşină. Cele două vehicule s-au şicanat în trafic, iar agresorul era căutat. Poliţiştii doljeni au făcut sâmbătă o percheziţie domiciliară acestuia, în localitatea Breasta, iar anchetatorii au pus sub acuzare suspectul pentru tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici