Video Bătaie în mijlocul străzii la Arad. Scandalul a pornit după ce un bărbat şi-a văzut soţia în timp ce urca într-un taxi cu un alt bărbat - VIDEO

Jandarmii din Arad au intervenit pentru aplanarea unui conflict în care au fost implicaţi doi bărbaţi şi o femeie. Scandalul ar fi izbucnit după ce soţul femeii ar fi văzut că aceasta şi celălalt bărbat intenţionau să urce într-un taxi.

4357 afișări

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Arad, scandalul a avut loc vineri seara în zona Boul Roşu şi a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi şi unul al Poliţiei locale. Aceştia au solicitat şi intervenţia unei ambulanţe, după ce au constatat că unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal avea nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit jandarmilor, din primele verificări reiese că scandalul a izbucnit după ce soţul femeii a văzut-o pe aceasta că intenţionează să urce într-un taxi împreună cu celălalt bărbat. Soţul femeii a devenit violent şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe celălalt bărbat.

„În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbaţi intenţionau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observaţi de soţul femeii. Acesta a deschis uşa autoturismului şi a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Arad.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Cei doi bărbaţi vor fi cercetaţi în continuare de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici