Video Bebeluş cu febră, aflat într-o maşină blocată din cauza ninsorii pe DN 1D, salvat de jandarmi din Prahova | FOTO, VIDEO

Un bebeluş care avea febră a fost salvat, sâmbătă, de jandarmii din Prahova, care au intervenit pe DN 1D, unde mai multe maşini erau blocate în trafic din cauza ninsorii. Într-unul dintre vehicule era copilul, împreună cu mama sa, cei doi neputând ajunge la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

491 afișări

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, 14 jandami au acţionat în zona DN 1D, pe tronsonul Ciorani – Cioceni, pentru dezăpezirea drumului, care era blocat din cauza zăpezii viscolite şi troienite.

Ei au intervenit cu ajutorul lopeţilor pentru dezăpezirea mai multor vehicule blocate în zăpadă.

Într-una dintre maşinile blocate în nămeţi se aflau un bebeluş care avea febră, împreună cu mama sa.

“În timpul intervenţiei un copil de aproximativ o lună de zile împreună cu mama acestuia, din Fulga, rămaşi blocaţi în nămeţi, au fost transportaţi cu auto jandarmeriei la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, deoarece copilul avea probleme medicale”, arată sursa citată.

De asemenea, jandarmi prahoveni au acţionat şi pentru deszăpezirea căilor de acces la şase spitale din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici