Video Căsătoriile sunt posibile şi cu distanţare socială. Ai nevoie doar de internet

  • Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York
  • Cuplurile pot obţine licenţa de căsătorie prin intermediul unei legături video
  • Tot mai multe cupluri îşi oficializează relaţiile prin intermediul platformelor online
359 afișări
Când dragostea e mare, nici măcar distanţarea socială nu-ţi poate sta în cale. Tot mai multe cupluri din America au decis să-şi oficializeze relaţiile prin intermediul aplicaţiilor online, aşa că guvernatorul de New York nu a mai avut încotro şi a trebuit să recunoască acest tip de ceremonii.
 
Andrew Cuomo a emis un decret care permite acum cuplurilor să obţină licenţa de căsătorie prin intermediul unei legături video.
 
„Cred că rata divorţurilor creşte, numărul căsătoriilor scade, iar cel al divorţurilor creşte. Ce facem? De ce nu s-a gândit cineva la asta?”, a declarat Andrew Cuomo, într-o conferinţă de presă. 
 
Decretul emis de Andrew Cuomo le permite oamenilor să îşi obţină certificatele de căsătorie de la distanţă. Funcţionarii pot să legalizeze căsătoria prin intermediul unei conexiuni video. 

„Căsătorii prin legătură video. Acum nu mai aveţi scuze când se pune problema căsătoriei. Nicio scuză, o puteţi face prin Zoom. Da sau nu!”, a mai spus Cuomo.
 
Căsătoriile prin intermediul platformelor online încep să îşi găsească susţinători şi în alte colţuri ale lumii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici