Video Cât te costă o noapte de cazare pe litoralul românesc la deschiderea sezonului

  • Hotelierii şi-au adaptat serviciile noilor norme de sănătate.
  • Primii turişti sunt aşteptaţi pe litoralul românesc din a doua jumătate a lunii iunie.
  • Preţurile sejururilor în staţiunile româneşti au rămas neschimbate de anul trecut.
6418 afișări

Am simulat pentru tine o căutare pe Booking a unui sejur la mare, în luna iunie, pe litoralul românesc. Să ştii că hotelurile te aşteaptă cu preţuri mici, însă, la prima vedere, chiar şi acestea par bulversate de covid. E mai avantajos să îţi iei un sejur la un hotel de 4* în Mamaia decât să te cazezi la unul de 2* în Eforie, ne arată o listă de preţuri de la agenţiile de turism. În perioada 15-20 iunie, la un hotel de 4* în Mamaia, ai preţuri de 79 de lei pe noapte, iar, la un hotel de 2* în Eforie Nord, o noapte costă 63 de lei.

Hotel 4* Mamaia - perioada 15-20 iunie 2020
79 lei/ cameră/ noapte
Hotel 3* Neptun - perioada 15-20 iunie 2020
83 lei/ cameră/ noapte
Hotel 2* Eforie Nord - perioada 15-20 iunie 2020
63 lei/ cameră/ noapte

Anca Nedea, directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa:  Nu ne putem permite să venim acum cu tarife crescute faţă de ce am contractat deja începând cu anul trecut, că aşa începe să se vândă sezonul, pentru că ştim că şi bugetul a fost foarte afectat. TC OUT: 07.58

Preţurile includ doar micul dejun, pe care îl vei servi conform noilor reguli, în veselă de unică folosinţă, în camera sau pe terasă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici