Video Ce a păţit un şofer care a sunat la 112 după ce a filmat un copil care conducea o maşină pe DN1 | VIDEO

Un bărbat a relatat, pe Facebook, prin ce a trecut după ce a sunat la 112 şi a anunţat că un copil conduce o maşină pe DN 1, în Bărcăneşti, judeţul Prahova.

14996 afișări

Adrian Dragomir a povestit, pe Facebook, ce a păţit, sâmbătă, după ce a anunţat la 112 faptul că a surprins imagini cu un copil care conducea o maşină pe DN1, în Bărcăneşti, judeţul Prahova. Bărbatul spune că a fost atenţionat, prin faruri, să se dea la o parte de prima bandă.

„Domnul acesta îmi dădea disperat faruri să mă dau la o parte de pe prima bandă (ceea ce de obicei şi fac în aceste situaţii). Ce şoc am avut când am văzut că de fapt primeam <faruri> de la un copil nu mai mare de 7-8 ani. Despre cât de sănatos la cap este domnul, vă las pe voi să apreciaţi. Am sunat la 112... unde am explicat aproape un minut despre ce este vorba ca să fiu transferat la dispecerat, care mă întreabă (din nou): <despre ce este vorba>”, a povestit Adrian Dragomir.

Bărbatul susţine că a explicat operatorilor unde este şi în ce direcţie se deplasa maşina respectivă: „Le explic unde mă aflu, unde se duce maşina respectivă, le spun că am filmare şi întreb: <Vreţi să stau pe loc? Nu, nu este nevoie>”.

Adrian Dragomir spune că şi-a continuat drumul spre Ploieşti.

„Plec, ajung în Ploieşti, pe bulevard sună telefonul: <Bună ziua, agentul X, unde sunteţi, de ce nu aţi stat pe loc?. Domnule, am întrebat dacă să vă aştept şi mi s-a spus că nu este nevoie. Nuu, nu aţi înţeles... Am înţeles foarte bine, ba mai mult, am înregistrarea cu apelul de la 112>. Tăcere câteva secunde după care mă întreabă dacă pot să mă întorc, ceea ce am şi făcut”, a mai scris bărbatul pe reţeaua de socializare.

Pus pe drumuri, bărbatul se gândea că va primi amendă pentru că a filmat cu telefonul în timp ce conducea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, şoferul care a fost filmat cu copilul la volan a primit un avertisment scris şi „şi-a luat angajamentul ca pe viitor să respecte legislaţia rutieră şi modul de transport al minorilor”.

Surse judiciare au declarat că bărbatul se întorcea de la o înmormântare şi a povestit că băiatului i s-a făcut rău şi l-a luat în braţe, urmând să tragă pe dreapta.

 

Taguri:
copil,
maşină,
112

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici