Video Clinicile de operaţii estetice şi-au suspendat activitatea pe durata pandemiei

  • Clinicile de operaţii estetice şi-au suspendat activitatea pe durata pandemiei
  • Mulţi angajaţi ai clinicilor de chirurgie plastică au fost trimişi în şomaj tehnic
  • Depresia izolării ar putea creşte numărul operaţiilor estetice pe viitor
181 afișări
Clinicile de operaţii estetice şi-au suspendat activitatea pe durata pandemiei. Dana Jianu, unul dintre chirurgii plasticieni apreciaţi în România, a renunţat printre primii la consultaţii şi intervenţii, pentru a proteja atât pacienţii, cât şi personalul medical.
 
„Dintre chirurgii plasticieni, am făcut acest lucru printre primii, deşi am întâmpinat nemulţumiri, pentru că am sfătuit şi am recomandat şi altor colegi să facă acelaşi lucru. Apoi, şi Societatea Română de Chirurgie Plastică a îmbrăţişat această atitudine”,  a spus Diana Jianu, chirurg plastician, doctor în ştiinţe medicale. 
 
Aceasta crede că, după ieşirea din izolare, tot mai multe persoane care au nevoie de operaţii estetice vor apela la aceste intervenţii, care i-ar ajuta să se integreze mai bine, după perioada carantinei. 
 
„Aceste imperfecţiuni fizice, aceste stări dictate de anumite probleme, de forma corpului, ar putea să ajute oamenii să iasă dintr-o depresie, care ar putea fi justificată după perioada asta de claustrare”, a spus Dana Jianu. 
 
Medicii plasticieni au şi câteva sfaturi care să te ajute să te protejezi împotriva coronavirusului: spală-te pe mâini cu săpun de copii şi foloseşte o cremă grasă sau unguent de gălbenele, pentru a-ţi reface tegumentele, care se usucă foarte mult din cauza dezinfectării excesive.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici