Video Cum a încercat un român să scoată ilegal din ţară zeci de cetăţeni străini

23 de cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, şi încercau să ajungă într-o ţară din vestul Europei, cu ajutorul unui român.

785 afișări

Poliţiştii de frontieră din Timiş au desfăşurat au oprit, joi seara, în localitatea de frontieră Ferendia, un camion condus de un român în vârstă de 21 de ani, din Arad.

În camion erau 23 de persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei 23 de pasageri sunt cetăţeni din Irak, Iran, Siria şi Afganistan: 14 bărbaţi, 5 femei şi 4 minori, cu vârste cuprinse între 52 şi 15 ani.

Cetăţenii străini au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia, pe jos, fiind apoi preluaţi de cetăţeanul român din apropierea frontierei de stat şi intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei, cu ajutorul acestuia.

Cei 23 sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar românul pentru trafic de migranţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici