Video Dana Gîrbovan, despre protocoalele secrete: De ce nu am făcut toţi grevă să ne revoltăm?

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a declarat, la "Marius Tucă Show" că instituţiile care ar fi trebuit să apere independenţa justiţiei sunt cele care au semnat pact cu un serviciu secret lucru de nepermis într-un stat european.

1899 afișări

"Cum este posibil, pentru numele lui Dumnezeu, ca într-o ţară europeană, unde clamăm valorile europene, să permitem unui serviciu militarizat să incheie pacte secrete cu ÎCCJ, cu Inspecţia Judiciară, cu CSM şi parchetul general, întreg sistemul judiciar. De ce nu a ieşit lumea să se revolte? De ce nu am făcut toţi grevă să ne revoltăm? Cum să vorbeşti despre independenţa justiţiei când tu trebuia să aperi independenţa, Înalta Curte, Inspecţia aţi încheiat asftel de protocoale", a declarat Dana Gîrbovan, la "Marius Tucă Show".

Preşedintele UNJR, care a avut zeci de reacţii publice cu privire la efectul nociv al protocoalelor secrete din justiţie, spune acum că la baza lor stă de fapt mentalitatea învechită

"Avem o problema de mentalitate la nivel de cetăţean, nu am reuşit să ne rupem de greaua moştenire comunistă, de apucăturile de acum 30 de ani, pentru a trai în democratie, a ne simti liberi", a mai spus Gîrbovan.

Taguri:
justitie,
girbovan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici