Video Dănciulescu, Rotariu, Hanca şi Mircea Rednic, audiaţi în dosarul morţii lui Patrick Ekeng - VIDEO

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, antrenorul Mircea Rednic şi fotbaliştii Dorin Rotariu, Sergiu Hanca şi Ionel Dănciulescu au fost audiaţi, luni, în calitate de martori, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în dosarul privind moartea sportivului Patrick Ekeng.

1396 afișări

Antrenorul echipei Dinamo Mircea Rednic, a ajuns luni la sediul Parchetului Capitalei pentru a fi audiat ca martor în dosarul morţii camerunezului Patrick Ekeng.

Acesta a stat de vorbă aproximativ două ore cu procurorii, iar la plecare a spus că nu poate să facă declaraţii deoarece este o anchetă în curs.

Întrebat de un jurnalist dacă Patrick Ekeng i-a spus ceva înainte să-l bage pe teren în seara tragediei, antrenorul câinilor a declarat că acesta nu i-a spus nimic despre o posibilă stare de oboseală.

Mai mult, Rednic a mai declarat în faţa jurnaliştilor că Patrick Ekeng a fost "menajat deoarece avea o problemă musculară".

"Ekeng nu a avut niciodată probleme de sănătate, era un om cu zâmbetul pe buze. Noi trebuia să ne odihnim acum pentru că mâine e meci. Sunt medici care să interpreteze rezultatele analizelor", a declarat Sergiu Haga înainte de audieri.

Ionel Dănciulescu a refuzat să facă orice fel de declaraţii la intrarea în serdiul Parchetului Tribunalului Bucureşti.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti este în lucru un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă în cazul morţii fotbalistului Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici