Video DIICOT: Cercetarea de sâmbătă a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul lui Dincă/ Telefoanele lui Gheorghe Dincă au fost ridicate pentru expertiză

Anchetatorii au încercat, în urma cercetărilor de sămbătă, să identifice probe şi indicii potrivit cărora Luiza, cealată fată dispărută în Caracal, ar fi fost la domiciliul lui Gheorghe Dincă. Surse judiciare arată că procurorii au ridicat urme biologice de pe un calendar şi o pereche de pantaloni. Procurorii au mai ridicat şi trei telefoane care îi aparţin lui Dincă pentru expertiză.

1672 afișări

„Cercetarea la faţa locului a fost întreruptă şi reluată azi (sâmbătă, n.r.) şi a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Umează ca specialiştii să efectueze aceste teste, am vizat în special fixarea Luizei la domiciliul inculpatului”, a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Potrivit unor surse judicare, anchetatorii au găsit, sâmbătă, la domiciliul lui Gheorghe Dincă, urme biologice pe un calendar şi pe o pereche de pantaloni.

„Urmărim orice pistă, căutăm. (...) Inculpatul a recunoscut faptele de fiecare dată şi la ultima audiere a dat noi indicii”, a mai spus Porime.

Anchetatorii au finalizat, sâmbătă seara, cercetările din lanul de floarea-soarelui, unde au căutat telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie şi despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Telefonul era proba care l-ar fi incriminat direct pe Dincă, pe lângă declaraţia sa.

DIICOT: Telefoanele lui Gheorghe Dincă au fost ridicate pentru expertiză

Trei telefoane care îi aparţin lui Gheorghe Dincă au fost ridicate şi urmează să fie expertizate, a declarat, sâmbătă seara, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Întrebată, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă la Caracal, ce s-a întâmplat cu telefoanele lui Gheorghe Dincă, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT a spus că acestea au fost ridicate pentru expertiză.

„Au fost ridicate şi s-a dispus o expertiză informatică, vor fi expertizate la Bucureşti”, a spus Porime.

De pe unul dintre telefoanele lui Gheorghe Dincă ar fi sunat şi Alexandra, de trei ori la 112, joi, în 25 iulie, pentru a spune că a fost răpită, sechestrată şi violată, fără a fi, însă, salvată.

De asemenea, în aceeaşi zi, Gheorghe Dincă ar fi fost într-un centru comercial din Craiova, unde a încărcat o altă cartela telefonică, acesta fiind surprins pe camerele de supraveghere.

Taguri:
diicot,
luiza,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici