Video Dosarul crimei de pe Bulevardul Timişoara din Capitală: Cei doi paznici ucişi ar fi fost aruncaţi de la etaj. Un alt paznic, omorât în 2017

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-a reţinut pe cei doi suspecţi, bănuiţi de uciderea celor doi paznici într-o fabrică aflată pe bulevardul Timişoara din Capitală. Conform anchetatorilor, agresorii ar fi determinat căderea celor doi de la etaj.

6177 afișări

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru omor, respectiv omor calificat.

Conform unui comunicat emis de Parchetul Capitalei, "în noaptea de 15–16.07.2018, în incinta aceleiaşi fabrici, la nivelul 1 al unei hale dezafectate, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor".

Conform procurorilor, suspecţii se fac vinovaţi de o altă faptă similară înfăptuită cu un an în urmă.

"În noaptea de 13-14.08.2017, în timp ce se aflau în incinta unei fabrici situate pe bd. Timişoara din sectorul 6, într-o hală dezafectată, cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimei I.A., agent de pază care îşi desfăşura activitatea la obiectivul menţionat, provocându-i leziuni traumatice cranio-cerebrale – fracturi craniene care au cauzat decesul acesteia. În ceea ce priveşte fapta din anul 2017, cadavrul a fost descoperit la circa o lună de la data semnalării dispariţiei victimei, iar modificările cadaverice produse în acest interval (stare avansată de putrefacţie) nu au permis stabilirea cu certitudine a mecanismului de producere a leziunilor traumatice", se mai arată în comunicatul de presă emis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Marţi, cei doi suspecţi au fost prezentaţi magistraţilor din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Anterior, cei doi bărbaţi au fost din nou audiaţi de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Întrebat de către jurnalişti dacă are vreo legătură cu crima, unul dintre suspecţi a spus, înainte să intre în sediul unităţii de parchet: „Nu ştiu, nu cunosc”. Audierea are loc după finalizarea autopsiei paznicilor.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în dosarul deschis după ce doi paznici au fost găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o firmă de pe Bulevardul Timişoara din Capitală.

"În această dimineaţă (luni, n.r.), în jurul orei 09.45, pe bulevardul Timişoara au fost găsiţi doi bărbaţi decedaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi, unul fiind în vârstă de 52 de ani, iar celălalt în vârstă de 65 de ani. În această cauză cercetările sunt desfaşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri", informează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici