Video Echipamentele de protecţie împotriva coronaviruslui sufocă mările şi oceanele: "O astfel de mască se degradează în 400 de ani"

  • Coronavirusul pândeşte din mările şi oceanele lumii
  • Mările şi oceanele lumii vor fi mai poluate nu doar cu pet-uri, ci şi cu măşti şi mănuşi de protecţie
  • În Bucureşti a apărut comunitatea online „Nu arunca Măşti şi Mănuşi pe JOS“
  • Ecologiştii vor merge la ministerul Sănătăţii pentru a găsi soluţii de incinerare a măştilor
  • Apele oceanelor ar putea avea mai mult plastic decât peşte peste 30 de ani
903 afișări

Dacă ai scăpat de contaminare cu noul coronavirus, nu înseamnă că pericolul a trecut. Plajele abia redeschise au vedere...la mări şi oceane poluate cu măşti de protecţie şi mănuşi de plastic. Deşeurile periculoase au apărut şi în pădurile de la noi din ţară şi pe străzile din Bucureşti. Ele nu pun în pericol doar mediul, ci şi personalul firmelor de salubrizare ...şi chiar pe tine. De aceea, un grup de ecologişti a format comunitatea online Nu arunca Măşti şi Mănuşi pe JOS. 

Răzvan Buşulescu - ecologist: O astfel de mască se degradează în 400 de ani.

Răzvan Ghiuri - Fridays For Future România: Eu de exemplu am manusi textile care se pot spala si sunt mai prietenoase cu mediul 8: 00”

Răzvan Buşulescu iniţiator proiect: Există o impunere de purtare dar nu există nicio soluţie ţinând cont că ele nu se reciclează. Ca sa se incinereze aceste obiecte este clar ca trebuie o legislatie comuna a ministerului Sănătăţii cu Ministerul Mediului. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici