Video FOTO | Haosul de la Vama Nădlac continuă şi după ce au fost deschise alte 10 ghişee pentru verificarea documentelor

  • Blocajul la Vama Nădlac continuă chiar şi după ce au fost deschise 10 noi ghişee de verificare
  • Marin Bondar, şef al Inspectoratului Teritorial Oradea, a spus că nu se aştepta la un val aşa mare de oameni
  • DSP Arad acuză că activitatea de la Vamă nu a fost organizată în aşa fel încât să fie respectată distanţarea socială
12852 afișări
Blocajul la Vama Nădlac continuă chiar şi după ce azi, la prânz, au fost deschise alte 10 ghişee de verificare, în aer liber. Aceasta este a doua zi de aglomeraţie. În total, sunt 11 puncte de verificare, însă sute de oameni tot sunt blocaţi. Au fost deschise şi alte 2 puncte de trecere, Nădlac 2 şi Vama Borş. 
 
Marin Bondar, şef al Inspectoratului Teritorial Oradea, spune că nu se aştepta la un val aşa mare de oameni şi, având în vedere aglomeraţia, a suplimentat numărul de poliţişti care verifică documentele în aer liber, de la laptop.
 
Oamenii care vor să intre în ţară au în mână declaraţii potrivit cărora nu au simptome specifice coronavirusului. De altfel, directorul DSP Arad a spus că a fost în permanenţă un control epidemiologic şi tuturor li s-a luat temperatura. 
 
Eu am fost acolo şi am văzut că nu a fost posibil acest lucru, doarece sunt prea mulţi oameni. 
 
De altfel, şeful DSP Arad acuză autorităţile (nu a precizat un nume) că activitatea de la Vamă nu a fost organizată în aşa fel încât să fie respectată distanţarea socială. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici