Video FOTO Incendiu la o casă din oraşul Voluntari. O femeie a decedat

Un incendiu a izbucnit, marţi, la o casă din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, o femeie fiind suprinsă de flăcări. Victima a fost scoasă din locuinţă de pompierii ajunşi la faţa locului. Au fost efectuate manevere de resuscitare timp de o oră, însă femeia a decedat.

922 afișări

Update 17:25 Incendiul a fost lichidat, însă femeia nu a putut fi salvată.

După mai bine de o oră în care s-au efectuat manevre de resuscitare, medicii SMURD au declarat decesul femeii. Aceasta prezenta arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. 

Ştire 16:07 Focul a izbucnit în jurul orei 15.00, pe strada Prutului din oraşul Voluntari, fiind afectaţi aproximativ 400 de metri pătraţi dintr-o casă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în locuinţă a fost găsită o femeie în vârstă de 40 de ani, în stop cardio-respirator şi cu arsuri pe membre, fiind făcute manevre de resuscitare pentru a o salva.

La faţa locului, se acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de la serviciul voluntar din oraş , un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici