Video FOTO Zeci de persoane au intrat în mâl să adune peşte, după ce un lac de acumulare a fost golit

Zeci de persoane au intrat, marţi, în mâlul format după golirea controlată a unui lac de acumulare din Piteşti, pentru a aduna peşte, aceştia ieşind din apă doar după ce şi-au umplut sacii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4354 afișări

Mai multe familii de romi din localităţi situate în apropierea muncipiului Piteşti au profitat, marţi, de faptul că lacul de acumulare Prundu, din Piteşti, a fost golit şi au intrat în mâl pentru a aduna peşte cu sacii.

„E după noroc, dar nu plecăm până nu prindem suficient peşte”, a spus unul dintre pescarii de ocazie.

De altfel, pescarii de ocazie au ieşit din mâl abia după ce şi-au umplut sacii cu peşte.

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Argeş - Vedea (ABAV) au golit, marţi, controlat, lacul de acumulare din Piteşti, pentru efectuarea unor lucrări de apărare de mal la Parcul Lunca Argeşului.

„În perioada 2 - 4 mai 2017 lacul de acumulare Piteşti, de pe râul Argeş, va fi golit total, controlat, pentru efectuarea lucrărilor de apărare de mal la Parcul Lunca Argeşului de către Primăria Municipiului Piteşti. Golirea lacului de acumulare a început în dimineaţa zilei de 2 mai 2017, iar umplerea se va face în data de 5 mai 2017, după finalizarea lucrărilor programate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt ABAV, Ana Maria Dulică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici