Video GALERIE FOTO, VIDEO Inundaţii într-o localitate din Prahova în urma unei ploi torenţiale

Patru gospodării din satul Tătărani, judeţul Prahova, au fost inundate în urma unei ploi torenţiale. Localnicii se plâng de faptul că nu au canalizare şi ori de câte ori plouă apa nu are unde să se scurgă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

981 afișări

Gospodăriile din comuna prahoveană Bărcăneşti, sat Tătărani, au fost inundate luni, în urma unei ploi torenţiale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii militari intervin în Tătărani pentru evacuarea apei, după ce patru gospodării au fost inundate, iar oamenii au sunat la 112 să ceară ajutor.

 

 

”Sunt deocamdată înregistrate patru inundaţii. (...) Intervenim în zonă cu o motopompă”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtător de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Localnicii se plâng de faptul că nu au canalizare, iar apa nu are unde să se scurgă.

”A plouat tare. Noi nu avem canalizare. Ne-a inundat şi curţile, solarul, roşiile sunt distruse. A avut apa 10 centimetri”, a declarat un localnic.

”Beciul e plin cu apă. Am deasupra şi baia şi bucătăria. Mi-e frică să nu cadă de la atâta umezeală”, a afirmat un alt localnic.

Totodată, oamenii spun că legumele plantate în grădini au fost distruse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici