Video Grădiniţa, locul de vis de după gard: Copiilor le e dor de colegi şi de educatoare, iar părinţii ar face orice să le aline suferinţa

  • Copiii le cer părinţilor să îi ducă să îşi vadă grădiniţa măcar de la gard! Le e dor de colegi şi de educatoare
  • Pentru părinţi trauma e şi mai mare! Li se rupe sufletul când văd suferinţa copiilor, mai ales a celor de la grupa mare
  • Educatoarele, care şi în perioada asta merg zilnic la grădiniţă, se bucură să îi vadă pe copii, chiar şi de la distanţă
691 afișări

Atârnaţi de garduri, copiii privesc cu jind către grădiniţă! Cel mai mult le lipsesc prietenii! „Mi-ar plăcea să intru!”

Pentru mame parcă e şi mai crunt! Li se strânge sufletul când văd suferinţa copiilor! 

„Mă aduc copiii la grădiniţă, îşi doresc măcar prin gard să vadă grădiniţa! Ne e foarte greu fără, mai ales fără colegi! Mi-e milă de ei că nu au final de grădiniţă!” spune, emoţionată, Ioana Besoiu.

O altă mamă, Roxana Florea, mărturiseşte: „Mă doare sufletul, fizic, să-l văd aici uitându-se către grădiniţă şi neavând voie să intre şi nici să aibă o altă posibilitate de a se întâlni cu prietenii decât la grădiniţă!”

Nici pentru educatoare nu e mai simplu!

„Este o perioadă destul de dificilă, atât pentru noi, cât şi pentru copii! Noi eram obişnuiţi cu o curte plină de copii, avem 100 de copii înscrişi şi un spaţiu atât de mare şi de frumos! Dintr-o dată ne-am trezit fără copii, pe care îi vedem doar pe la poartă sau pe la gard atunci când vin să ne facă cu mâna”, spune Loredana Coman, coordonator grădiniţă privată.

De când s-au deschis pădurile şi parcurile, copiii îşi dau întâlnire, în grup restrâns, în curtea grădiniţei din pădure! 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici