Video Încă o zi de căutări de probe noi în cazul Caracal/ VIDEO

Anchetatorii au revenit şi joi pentru noi percheziţii la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Miercuri, aparatul de scanat adus de anchetatori a depistat câteva anomalii la nivelul solului.

729 afișări

Joi dimineaţă au fost reluate percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Criminaliştii continuă să caute noi probe.

Miercuri, aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetări amănunţite la domiciliul lui Gheorghe Dincă a depistat câteva anomalii la nivelul solului, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

În locurile unde au fost identificate anomaliile au fost montate steguleţe ca, ulterior, să fie efectuate săpături.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie.

Potrivit unor surse, la cercetări va participa şi o echipă formată din specialişti în geodezie.

Taguri:
caracal,
căutări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici