Video Incendiu la o fabrică din Timişoara. Peste 430 de persoane s-au autoevacuat

Incendiul izbucnit marţi la topitoria fabricii de volane din Timişoara, acolo unde peste 430 de persoane s-au autoevacuat, a fost lichidat de pompieri, nefiind nicio persoană surprinsă în interior, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

989 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat că în urma misiunilor de căutare ale pompierilor, nu au fost identificate persoane surprinse în interiorul fabricii, iar cei care s-au autoevacuat nu necesită îngrijiri medicale.

La acest moment, incendiul este lichidat.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), incendiul izbucnit la topitoria fabricii de volane din Timişoara.

„La fata locului, salvatorii intervin cu şase maşini de stingere, două autoscări şi o ambulanţă SMURD. Se acţionează cu nisip şi se încearcă pornirea instalaţiei de stingere, existentă în incinta operatorului economic”, au transmis, anterior, reprezentanţii IGSU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici