Video INCENDIU la terasa unui hotel din Mamaia. Zeci de turişti au fost evacuaţi | FOTO, VIDEO

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la terasa unui hotel din Mamaia. 30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat din hotel.

2111 afișări

Incendiul s-a extins de la terasă şi la restaurant.

30 de persoane au fost evacuate sau s-au autoevacuat din hotel, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

„A ars în totalitate o magazie de depozitare, bucătăria a fost degradată de fum. S-a mai degradat peretele exterior al hotelului şi lateralul unei autoutilitare. Trei persoane au fost asistate medical la faţa locului fără a fi transportate la spital. În momentul de fata colegii lucrează pentru înlăturarea tuturor focarelor”, a spus Chiriţă.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

 

 

 

Taguri:
terasa,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici