Video Incendiu puternic la parterul unui bloc din Sebiş, judeţul Arad unde erau depozitate materiale inflamabile

Locatarii unui bloc din oraşul Sebiş, judeţul Arad, au fost evacuaţi, sâmbătă, din cauza unui incendiu care a izbucnit la parterul blocului, unde erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto şi alte bunuri inflamabile.

267 afișări

Potrivit ISU Arad, Detaşamentul de Pompieri Sebiş a fost alertat pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o magazie situată la parterul unui bloc.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta violent şi generalizat cu posibilitatea extinderii la apartamentele din bloc. A fost luată măsura evacuării tuturor locatarilor din scara blocului. Incendiul a fost localizat şi limitat fără a se extinde la a alte apartamente şi stins după două ore de intervenţie”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, în magazie erau depozitate cauciucuri, uleiuri auto, piese, stingătoare auto şi alte bunuri uşor inflamabile.

În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici