Video Incendiu PUTERNIC la un depozit de materiale de construcţii din Bacău. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale | VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la un depozit de materiale de construcţii din satul Sascut, aflat la limita judeţelor Bacău Vrancea. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

1140 afișări

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), incendiul a izbucnit la un depozit de materiale de constructie, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, în Sascut, judeţul Bacău.

„Având în vedere ca zona este la limita dintre judeţe, intervin pompieri din Bacău şi Vrancea cu şase autospeciale de stingere. De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de prim-ajutor SMURD”, a transmis IGSU.

Intervenţia este una extrem de dificilă, din cauza vântului puternic care întreţine procesul de ardere.

Până în prezent nu sunt înregistrate victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici