Video INCENDIUL din Galaţi, de la o hală de producţie a hârtiei şi maselor plastice, nu a fost încă stins/ Poliţiştii au deschis dosar penal

Poliţiştii din Galaţi au deschis dosar penal în cazul incendiului puternic care a izbucnit la o hală producţie a hârtiei şi maselor plastice din Galaţi. La 20 de ore după izbucnirea focului, mai sunt focare de incendiu pe o suprafaţă de 10 mii de metri pătraţi.

537 afișări

Poliţiştii gălăţeni au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă şi analizează înregistrările făcute de camerele video din zonă.

Ei încearcă să afle în ce împrejurări s-a produs incendiul.

O hala plină cu produse de hârtie şi carton şi o croitorie s-au făcut scrum, pagubele fiind uriaşe.

Un salon de nunţi, câteva ateliere auto şi de prelucrare termopane din vecinătate au scăpat cu pagube minore.

Între timp, pompierii încă luptă cu flăcările. Au trecut 20 de ore de le izbucnirea focului şi pe o suprafaţă de 10 mii de metri pătraţi mai sunt focare de incendiu, însă focul care arde mocnit în resturile halei nu mai pune în pericol casele învecinate.

La faţa locului se află 50 de pompieri şi 15 autospeciale cu apă, spumă şi scară.

Circulaţia auto pe strada Traian este în continuare restricţionată, după ce, pe parcursul nopţii, a fost oprită pentru a le permite pompierilor să acţioneze şi să se alimenteze cu apă de la hidranţii dinspre Brateş.

Apoi, prin zonă a fost permis doar accesul maşinilor grele. Autoturismele circulă şi la această oră tot pe strada Arcaşilor, în zonă formîndu-se cozi uriaşe.

Pe tot parcursul nopţii, peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea incendiului din Galaţi, forţele de la faţa locului fiind suplimentate cu trei autospeciale de la ISU Brăila şi o autospecială de la ISU Vrancea.

Incendiul a izbucnit luni seară la o hală de producţie a maselor plastice şi a hârtiei s-a extins la un restaurant din apropiere, care are etaj şi saloane de nuntă.

INCENDIUL din Galaţi, de la o hală de producţie a hârtiei şi maselor plastice, nu a fost încă stins

Pompierii lucrează, la ora transmiterii ştirii, pentru lichidarea incendiului izbucnit în Galaţi, flăcările fiind localizate, fără a mai exista posibilitatea de extindere la vecinătăţi, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Pe tot parcursul nopţii, peste 80 de pompieri cu 16 autospeciale au acţionat pentru stingerea incendiului din Galaţi. Forţele de la faţa locului au fost suplimentate cu trei autospeciale de la ISU Brăila şi o autospecială de la ISU Vrancea.

La ora transmiterii ştirii, pompierii lucrează pentru lichidarea focarelor existente pe amplasament. Incendiul este localizat, fără a mai există posibilitatea de extindere la vecinătăţi.

Se acţionează cu apă de la înălţime din cauză că elementele de construcţie sunt instabile, potrivit IGSU.

Incendiul a izbucnit luni seară la o hală de producţie a maselor plastice şi a hârtiei s-a extins la un restaurant din apropiere, care are etaj şi saloane de nuntă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici