Video Incendiul din nordul Capitalei. Intervenţie pentru a evita aglomeraţia din zona birourilor

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a precizat că nu sunt victime ale incendiului din nordul Capitalei şi, din informaţiile pe care le deţine, clădirile şi depozitele afectate au autorizaţie de funcţionare de la ISU. El a precizat că Poliţia locală a intervenit pentru a degaja traficul din zona birourilor.

1697 afișări

„În momentul de faţă, nu avem cunoştinţă că ar exista vreo victimă. (...) (Clădirile şi depozitele deţin autorizaţie de funcţionare de la ISU, n.r.) Din informaţiile mele, da. (...) Acum ne ocupăm de stingerea incendiului. Avem un plan pe care îl aplicăm, în primul rând pentru trafic - avem Poliţia Locală în zonă”, a declarat Daniel Tudorache, la Digi24.

Potrivit primarului Sectorului 1, echipajele de intervenţii nu au întâmpinat dificultăţi în trafic pentru a ajunge la locul incendiului. Tudorache nu deţine informaţii dacă angajaţii mai sunt în apropierea incendiului.

La incendiul de la o hală din nordul Capitalei, au fost trimise 27 de maşini de stingere, patru autoscări de intervenţie la înălţime, patru descarcerări şi două ambulanţe SMURD, suprafaţa afectată de flăcări fiind de aproximativ 10.000 metri pătraţi, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici