Video Aglomeraţie pe drumul de la munte | Trafic restricţionat pe DN1A / Coloane de maşini pe DN1. Se circulă cu 20 km/h/ Poliţiştii recomandă rute alternative

Pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2329 afișări

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie sporită şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

Este aglomeraţie, marţi, pe DN 1 - Valea Prahovei, iar între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni se circulă în coloane. Poliţiştii recomandă rute alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi, valorile de trafic sunt intense pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, unde s-au format coloane de autoturisme.

De asemenea, se circulă intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către capitală şi este posibil ca în orele următoare valorile să fie din ce în ce mai mari, având în vedere că foarte mulţi turişti se vor întoarce acasă din staţiunile montane unde şi-au petrecut minivacanţa de Crăciun.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să folosească ruta ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde în prezent se circulă bine, valorile de trafic fiind mult mai reduse decât pe DN1.

Trafic restricţionat pe DN1A, recomandat de poliţişti pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1

La ora transmiterii ştirii (16.28), traficul pe DN1A este restricţionat pe sensul de mers Ploieşti - Braşov şi se circulă pe celălalt fir, alternativ, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1A, la kilometrul 97+400 de metri, în localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate, impact în urma căruia a rezultat o singură persoană rănită uşor", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

De regulă, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor care se întorc din minivacanţa de Crăciun de la munte spre Bucureşti să aleagă DN1A, ca să evite aglomeraţia creată pe DN1, în zona Valea Prahovei. De altfel, este aglomeraţie, marţi, pe DN 1 - Valea Prahovei, iar între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni se circulă în coloane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici