Inedit: primarul unui oraş din România va discuta cu copiii care au dărâmat câteva bănci dintr-un parc

  • Laurenţiu Gîdei, primarul oraşului Tg.Bujor din judeţul Galaţi, vrea să vorbească cu copiii care au dărâmat două bănci dintr-un parc
  • Imaginile au fost postate pe Facebook şi astfel au fost văzute de edilul şef
  • Primarul spune că nu vrea să-i pedepsească pe copii şi că va încerca să le arate acestora că au greşit
644 afișări
Imaginea articolului Inedit: primarul unui oraş din România va discuta cu copiii care au dărâmat câteva bănci dintr-un parc

Inedit: primarul unui oraş din România va discuta cu copiii care au dărâmat câteva bănci dintr-un parc

În imaginile postate pe Facebook apar mai mulţi copii care sar peste bănci şi apoi le dărâmă. În preajmă se află şi câţiva adolescenţi care nu intervin în timp ce copiii întorc băncile cu picioarele în sus.

Laurenţiu Gîdei, primarul oraşului Tg.Bujor din judeţul Galaţi, a aflat despre isprava copiilor de la câţiva localnici. El a văzut filmarea postată pe Facebook şi imediat a scris un comentariu.

„Generaţia de la care aşteptăm multe.... Distrugem tot, facem ce vrem, unde vrem, cum vrem... doar avem drepturi şi libertăţi! E greu să înţeleg, credeam că cei mari distrug, dar.... Eu nu prea pot comenta, imaginile sunt elocvente”, a scris primarul Laurenţiu Gîdei, pe Facebook.

Ulterior, primarul s-a gândit că ar fi bine să vorbească cu copiii implicaţi şi cu părinţii acestora. Laurenţiu Gîdei susţine că nu vrea să-i pedepsească sau să-i certe pe copii, ci doar să le arate că au greşit. În plus, edilul şef recunoaşte că băncile nu erau prinse în pământ şi le-a cerut subordonaţilor săi să facă reparaţiile necesare în regim de urgenţă.

„Vreau să vorbesc cu ei, să le spun că au greşit, că băncile sunt ale noastre şi că este păcat dacă se strică. Nu vreau să-i cert, nu vreau să-i pedepsesc, Doamne fereşte, vreau doar să le arăt că noi toţi greşim şi că trebuie să învăţăm din greşelile noastre. Oricum, copiii nu păreau puşi pe rele, ei aleargă şi, în joacă, dărâmă băncile, se ascund după ele. Este şi greşeala noastră, a oamenilor mari, că nu le-am prins bine în pământ, acest lucru se rezolvă imediat deja, aşa cum am solicitat”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, primarul oraşului Tg.Bujor, Laurenţiu Gîdei.

Primarul Gîdei a dezvăluit faptul că discuţia cu copiii va avea loc la o pizza şi un suc sau chiar în parcul în care s-a produs incidentul, alegerea urmând să o facă cei mici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici