Inundaţii pe mai multe străzi din Arad, canalizarea nu face faţă cantităţii mari de apă - VIDEO

Mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundate, luni, în condiţiile în care, în urma ploilor, canalizarea nu a făcut faţă cantităţii mari de apă, iar în zona care leagă un cartier de centrul oraşului apa depăşeşte 50 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

915 afișări
Imaginea articolului Inundaţii pe mai multe străzi din Arad, canalizarea nu face faţă cantităţii mari de apă - VIDEO

Inundaţii pe mai multe străzi din Arad, canalizarea nu face faţă cantităţii mari de apă

În urma ploilor abundente de luni, sunt afectate de inundaţii un pasaj din cartierul Micălaca şi zona care leagă cartierul Micălaca de centrul municipiului Arad s-au inundat, unde apa depăşeşte 50 de centimetri.

Aici, circulaţia maşinilor şi tramvaielor este mult îngreunată.

De asemenea, probleme sunt şi la pasajul de pe Strada Voinicilor, unde intervin două motopompe pentru evacuarea apelor pluviale de pe carosabil, potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei de Apă Arad, Monica Iovan.

Echipe ale Companiei de Apă intervin şi pe străzile Sever Bocu şi Dâmboviţei.

În total, 11 echipe şi nouă utilaje sunt mobilizate pentru evacuarea apei.

Judeţul Arad s-a aflat sub atenţionare nowcasting de averse de ploaie de peste 30 de litri pe metrul pătrat, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici