Video Jurnal de voluntar | Bianca: Văd, în sfârşit, ce înseamnă o Unitate Primiri Urgenţe în care vin doar urgenţele

  • Bianca Dobrişan este studentă de la Medicină din Iaşi şi voluntar în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi
  • Ea a început să lucreze deja în ture de noapte
1266 afișări

 

„Este final de tură de noapte, abia aştept să ajung acasă să trag un pui de somn. Am cursuri şi am reuşit şi eu să văd, în sfârşit, ce înseamnă o Unitate Primiri Urgenţe în care vin într-adevăr doar urgenţele. Numărul de prezentări a scăzut mult sub ce era înainte şi mă bucur de acest lucru pentru că avem timp să ne ocupăm mai bine de pacienţi şi avem timp să ne şi cunoaştem colegii mult mai bine. În rest, deocamdată este linişte şi este bine. Om trăi şi om vedea ce se întâmplă mai departe. Stay safe.”

După a doua noapte lucrată, Bianca e veselă şi a avut parte şi de ceva adrenalină.

„Sincer nu resimt oboseala. Echipamentul de protecţie e la locul lui, o mască adusă de acasă, halat, bonetă, ne protejăm şi noi cum putem. A fost o noapte destul de ok, cu un număr de prezentări foarte mic cu ceea ce m-am obişnuit şi când am avut şi noi un caz de traumă , < doamne, o urgenţă> eram 12 oameni călare pe săracul pacient, numai ca să facem ceva. Până şi chirurgia a venit mai devreme, ecografia, eram toţi acolo claie peste grămadă. A fost linişte, a fost ok. Ne mai auzim, stay safe! V-am pupat de la distanţă! ”

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici