Video Lucrurile care ne lipsesc în starea de urgenţă. Ţie de ce îţi e dor?

  • De două luni de zile, viaţa s-a schimbat şi a trebuit să faci sacrificii, pentru a te proteja atât pe tine, cât şi pe cei din jur
  • Ai redus întâlnirile cu familia, prietenii. Ba chiar, îţi e dor şi de atmosfera de la locul de muncă
  • Ce-ţi lipseşte, în starea de urgenţă? De ce ţi-e dor?
727 afișări

„Două luni de zile de când viaţa ta s-a schimbat. Pentru a elimina orice risc, a trebuit să faci sacrificii. Probabil nu ţi-ai văzut familia, prietenii, poate îţi e dor de atmosfera de la locul de muncă şi de toate lucrurile mici, care înainte, ţi se păreau banale. Vreau să te întreb ţie de ce îţi e dor?”, te întreabă Elena Crângaşu, corespondent Mediafax.

„Ne este dor de libertate”.

„De ieşit în natură, în primul rând, şi de socializat, de mers la dans”.

„Mie mi-este dor, în primul rând, de bunicii care locuiesc la ţară şi cei care locuiesc aici şi îmi doresc să se deschidă parcurile. Mi-e dor de bunicii mei şi prietenii mei”.

„Să merg la mare. Vreau să nu mai fie coronavirus, să stau toată ziua în parc”

„Să stăm cu copii în parc, să avem iarbă”.

„Foarte tare îmi este dor de teatru şi de operă”.

„De muncă. Să facem mişcare şi ne e dor de viaţa asta, care trebuie să se deruleze pe aici, parcă e totul discutabil aşa, sinistru”, au răspuns oamenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici