Video Mecanicul implicat în tragedia de la Brăneşti povesteşte cu ochii în lacrimi: Femeia a luat copiii în braţe şi s-au aruncat toţi în faţa trenului

Mecanicul trenului IR1983, implicat în accidentul feroviar în care au murit patru persoane a declarat, joi, la destinaţie, în Gara Constanţa, că femeia ţinea un copil în braţe şi alţi doi de mână şi s-a aruncat cu ei pe şine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15326 afișări

Nicuşor Dragnea, mecanicul trenului IR1983, implicat în accidentul feroviar din Halta Brăneşti, a spus că este sigur că femeia, care avea trei copii, a vrut să se sinucidă.

„A luat copilaşii în braţe şi s-a aruncat în faţa trenului. Bineînţeles, am claxonat, dar a ieşit din pădure şi a sărit în faţa mea. Ce era să fac? Îl ţinea în braţe pe cel mic şi pe ceilalţi doi de mână. S-a aruncat cu toţi în faţă. Am înţeles că femeia e mama lor, a copiilor. Bineînţeles a vrut să se arunce”, a spus Nicuşor Dragnea.

Bărbatul, care lucrează de 28 de ani în cadrul CFR a afirmat că a mai văzut accidente în viaţa sa, dar niciodată o astfel de tragedie.

Întrebat dacă a fost marcat de eveniment, mecanicul a răspuns: „Puneţi-vă în situaţia mea şi aveţi răspunsul!”.

La rândul său, Valeria Bordeianu, angajat CFR, a spus că făcea revizia trenului când acesta a oprit dintr-odată din cauza accidentului.

Făceam revizie în tren şi a oprit dintr-o dată. Am luat legătura cu mecanicul. Am rămas fără cuvinte. Am 30 de ani de cale ferată dar până acum nu am întâlnit o mamă cu trei copii şi însărcinată (care să facă aşa ceva – n.r). Nu ştiu ce a fost în capul ei. E groaznic pentru că acei copii erau nevinovaţţi. Trebuia să lase copiii, dacă era ea nebună”, a spus Bordeianu.

Femeia care s-ar fi aruncat, joi, alături de cele trei fetiţe ale sale în faţa trenului, suferea de depresie, spun surse din cadrul anchetei, ea dorind să renunţe la viaţă pentru că era gravidă în cinci luni şi nu suporta ideea de a mai avea încă un copil, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Femeia suferea de despresie, fiind internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de două ori. În prezent, ea nu se afla sub tratament medicamentos.

Conform sursei menţionate, femeia îşi dădea cu pumnii în burtă pentru a pierde sarcina. De altfel, ea ar mai fi pierdut o sarcină, în trecut, după ce ar fi făcut acest gest.

Potrivit unor surse soţul tinerei care s-ar fi sinucis ar fi făcut parte din mişcarea religioasă Adventistă, unde a convertit-o si pe ea, însă ulterior, reprezentanţii oficiali ai Bisericii Adventiste de ziua a şaptea au negat informaţia. "Niciunul dintre cei doi nu sunt membri ai Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea şi nici nu sunt cunoscuţi ca frecventând Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea", au menţionat aceştia. 

Mama femeii ar fi încercat în ultimul timp să o interneze din nou la Spitalul Obregia, însă nu a mai apucat.

În prezent, mama tinerei şi soţul acesteia sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Joi, în jurul orei 09:20 trenul IR 1983 Bucureşti – Constanţa a lovit în zona Pasărea un grup de patru persoane. Este vorba despre o mamă şi cele trei fiice ale ei, de trei, opt şi, respectiv, 10 ani.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care femeia şi cei trei copii ai ei au murit, după ce au fost călcaţi de tren, pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici