Video METEO #azi 17 octombrie 2019: Vreme frumoasă şi caldă, ceaţă densă dimineaţa / Regiunile cu cele mai scăzute temperaturi

Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 26 de grade, valori uşor mai ridicate decât normalul acestei perioade, anunţă ANM.

459 afișări

ROMÂNIA, JOI

VREME FRUMOASĂ ŞI CALDĂ, CEAŢĂ DENSĂ DIMINEAŢA

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt slab până la moderat. În prima parte a zilei în sud şi sud-est va fi ceaţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 26 de grade, valori uşor mai ridicate decât normalul acestei perioade.

ROMÂNIA, JOI NOAPTEA

CEAŢĂ ÎN SUDUL ŞI SUD-ESTUL ŢĂRII

La noapte în zonele joase din estul şi sud- estul ţării va persista ceaţa, iar pe arii restrânse se va produce şi burniţă. Minimele nocturne se vor încadra între 5 şi 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

VREME CALDĂ, CEAŢĂ DIMINEAŢA

Şi în Capitală va fi ceaţă la primele ore. Pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă cu o temperatură maximă de 21 de grade. Mâine vremea se va  menţine la fel, iar în week-end temperaturile vor urca până la 23 de grade Celsius. Nopţile vor fi ceţoase cu minime între 8 şi 10 grade.

MUNTE

VREME PLĂCUTĂ, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La munte meteorologii anunţă vreme plăcută, cu temperaturi maxime cuprinse între 13 şi 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea temperaturile vor coborî până la 4 grade.

ŢARĂ

VREME FRUMOASĂ, CEAŢĂ DIMINEAŢA

În următoarele zile vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, dar la primele ore ale zilei va fi ceaţă în zonele joase din sudul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime  vor fi de 27 de grade, iar cele minime de 6 grade, mai scăzute în depresiunile din Transilvania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici