Video METEO: Temperaturile cresc până la 21 de grade, în weekend

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi în weekend în toată ţara, cu maxime de 21 de grade Celsius anunţate pentru ziua de duminică, a precizat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul ANM. Sunt aşteptate, însă, temperaturi de zero grade în estul Transilvaniei.

139 afișări

ÎN BUCUREŞTI

În Capitală, vremea va fi la fel de caldă precum în restul teritoriului.

„Pentru Bucureşti, sâmbătă vremea va fi frumoasă, iar maxima va ajunge 16 grade Celsus, iar duminică la 18 grade”, a mai precizat meteorologul de serviciu.

ÎN ŢARĂ

„Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor, iar în majoritatea zonelor va predomina un cer senin cu temperaturi maxime între 10 şi 19 grade Celsius, cu cele mai mari valori aşteptate în regiunile vestice şi sud-vestice. Duminică va continua încălzirea, iar vremea se va menţine predominant frumoasă, ca urmare, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 21 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mult senin în cea mai mare parte a ţării”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dinu Mărăşoiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, diferenţele de temperatură între zi şi noapte vor fi în continuare mari, astfel că duminică noaptea, în estul Transilvaniei vor fi chiar şi zero grade.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici