Video Mină marină descoperită de poliţiştii de frontieră pe plajă, în zona localităţii Sfântul Gheorghe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni, au descoperit pe plaja din zona localităţii Sfântul Gheorghe, o mină marină.

780 afișări

O echipă de scafandrii, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni specifice defăşurate în zona localităţii Sfântul Gheorghe, au observat un obiect plutitor suspect, aproape de o plajă din zona localităţii Sfântul Gheorghe.

Aceştia au monitorizat cu atenţie obiectul, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul ca este o mină marină, aflată in derivă uşoară, la ţărm.

Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind totodată informate autorităţile naţionale cu atribuţii in domeniu.

Activitatea în zonă este în desfăşurare, potrivit Gărzii de Coastă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici