Video Mina marină din zona Tulcea a fost ridicată de echipa de scafandri pirotehnicieni ai MApN. Iată de unde provine

Mina marină găsită luni în zona Tulcea a fost ridicată de echipa de scafandri pirotehnicieni ai Ministerului Apărării Naţionale şi va fi depozitată în siguranţă. Traficul naval se poate desfăşura în siguranţă.

2869 afișări

ISU Tulcea a transmis că mina marină a fost ridicată de echipa de scafandri pirotehnicieni ai MApN şi urmează să fie transportată pentru a fi depozitată în siguranţă.

La ora transmiterii ştirii, zona este una sigură pentru traficul naval.

Mina este de fabricaţie franceză şi provine din timpul Primului Război Mondial, potrivit ISU Tulcea.

Obiectul a fost eşuat controlat la kilometrul 113, iar zona a fost monitorizată de către reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, au transmis luni Forţele Navale Române, după identificarea pe Braţul Chilia a unui obiect care seamănă cu o mină marină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici